Wednesday, January 4, 2012

Sulekha.com melancarkan US.Sulekha.com

Tanpa hoopla banyak, Sulekha.com - terkenal untuk menyambung India di seluruh dunia - telah melancarkan versi AS India yang sedia ada Iklaneka laman web dalam talian. Amerika Syarikat sudah tinggal dalam Sulekha terutamanya bertujuan untuk menawarkan mesra pengguna dan pengalaman Iklaneka mudah ke Sulekha pelawat dari Amerika Syarikat (AS). Oleh itu, dengan US.Sulekha.com, Iklan terbesar Sulekha --- India dan Yellow Pages destinasi dalam talian - telah berjaya melebarkan sayapnya ke Amerika Syarikat. Avatar AS Sulekha menawarkan liputan yang eksklusif untuk peristiwa-peristiwa yang berlaku di Amerika Syarikat, selain daripada yang memaparkan US Classifieds, US Yellowpages, IT jobs dan Coffee House yang baru.


IT Pekerjaan membawa anda kepada semua kerja yang paling baik peluang-peluang teknologi, latihan dan kemudahan-kemudahan penempatan di lokasi Amerika Syarikat. Sementara itu, seksyen classifieds daripada US.sulekha.com membenarkan anda untuk menjalankan pelbagai carian untuk mendapatkan sumber-sumber yang anda cari di bandar anda. Ini termasuk pilihan untuk mencari Indian Roommates, House for rent, digunakan kereta dan motosikal, pelancongan, hartanah, dan untuk membeli dan menjual hak barangan secara online dari mana-mana lokasi di Amerika Syarikat anda berada di.


Seksyen Yellow Pages tapak menawarkan sumber-sumber dan info mengenai Kesihatan dan salun kecantikan di Amerika Syarikat, ahli nujum, kedai-kedai runcit, Yoga sekolah, Nanny dan hari penjagaan, dan banyak lagi.


CoffeeHouse Ciri-ciri berita-berita terkini dan update peristiwa yang berlaku di bandar-bandar AS. Selain daripada menyampaikan-the-minit artikel berita, seksyen ini juga termasuk ulasan, gambar dan video peristiwa-peristiwa yang relevan dengan kehidupan masyarakat India di Amerika Syarikat.


Di bawah seksyen Acara, US.Sulekha.com menawarkan liputan meluas dalam talian untuk menunjukkan pelbagai yang dianjurkan oleh pertubuhan yang berpangkalan di AS restoran, India, kelab, DJ, dll. Menggunakan seksyen ini, pelawat boleh menyemak imbas Indian Events, membeli tiket dalam talian, dan juga pos satu peristiwa yang mereka ingin dipaparkan pada halaman. Selain dari memaparkan liputan untuk acara-acara percuma yang berlaku di Amerika Syarikat, laman web ini juga menjalankan kempen pemasaran dengan laman web eksklusif untuk memaparkan peristiwa-peristiwa yang dibayar.


Melihat nombor wahid liputan talian yang ditawarkan oleh us.sulekha.com untuk acara-acara, kini terbukti bahawa penganjur acara India yang berpusat di AS boleh meraih manfaat penglihatan dalam talian untuk menunjukkan mereka menggunakan perkhidmatan Sulekha. Atas sebab itu, adalah dinasihatkan untuk penganjur tersebut untuk menghubungi Sulekha dan mengemukakan maklumat dan sumber mengenai peristiwa, perayaan, perayaan-perayaan, pihak, dan lain-lain bahawa mereka sedang merancang untuk musim pelbagai. Ini akan membantu US.sulekha.com untuk berada dalam kedudukan yang lebih baik untuk menampilkan peristiwa-peristiwa di tapak mereka.


Mengenai Sulekha.com


Sulekha USA adalah Iklan terbesar di India dan Yellow Pages destinasi dengan komuniti yang sangat popular yang dihasilkan anggota dan rangkaian sosial / profesional hab bersepadu dengan dagang tempatan. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.sulekha.com.

No comments:

Post a Comment