Friday, May 25, 2012

Sulekha Lancar Melabur di India - Portal eksklusif untuk NRI Pelabur

India telah menjadi hab pelaburan utama untuk wang dari seluruh dunia hari ini, dan sudah tiba masanya bagi kaum India di Amerika Syarikat untuk membuat kebanyakan peluang. Jelas sekali, ia adalah masa yang sesuai untuk Sulekha.com untuk melancarkan portal khas untuk NRI Pelabur yang ingin melabur di India. India e-dagang gergasi baru-baru ini melancarkan InvestinIndia.sulekha.com - sebuah laman web yang direka secara eksklusif sebagai platform pelaburan bagi kaum India di Amerika Syarikat dan untuk memberi maklumat dan perkembangan terkini mengenai peluang-peluang pelaburan di India. Pada asasnya, InvestinIndia.sulekha.com bercita-cita untuk berkhidmat sebagai sumber penting untuk pelabur yang berpangkalan di AS yang mencari untuk mengumpul maklumat mengenai peluang-peluang pelaburan yang unik balik rumah.

India dengan kadar pertumbuhan berterusan dan menarik, pasaran kewangan yang diurus dengan baik, dan permintaan domestik yang didorong oleh sistem kewangan, adalah tarikan utama bagi pelabur dari seluruh dunia. Berbanding dengan negara-negara lain, India mempunyai asas pertumbuhan yang lebih luas apabila ia datang kepada pasaran baru muncul. Sudah tentu, melabur di India adalah perkara yang paling bijak untuk melakukan hari ini untuk India di Amerika Syarikat.

Datang ke InvestinIndia.sulekha.com, laman web ini terutamanya menawarkan info dan maklumat terkini mengenai perkhidmatan yang berkaitan dengan NRI Banking, Money Transfer, NRI Insurance, NRI Investments and NRI Loans.

Perkhidmatan Perbankan dengan NRI, India di Amerika Syarikat untuk membuat pemindahan wang mudah ke India hanya akan perlu mengisi butir-butir hubungan mereka dan pilih Pembekal Perkhidmatan tertentu, menawarkan NRI Perbankan, untuk menggunakannya pemindahan. Perkhidmatan Pemindahan Wang membantu NRIs luar negara dengan menawarkan pelbagai pilihan untuk memindahkan wang ke India. Laman web yang menawarkan senarai dan proses pemindahan wang yang tersedia untuk India di Amerika Syarikat.

Insurans Hayat telah menjadi satu jenis pelaburan yang telah lama bertapak di India dan agak popular dengan India yang menetap di Amerika Syarikat. Pada Melabur dalam India.sulekha.com, anda boleh mencari pelbagai pilihan Insurans NRI yang menyediakan potensi besar untuk pelaburan.

Semasa membuat Pelaburan NRI membantu dalam pelbagai cara, seperti menjimatkan Cukai Pendapatan dan membantu sebagai sumber pendapatan untuk orang yang tersayang, terdapat juga keperluan untuk pinjaman NRI. InvestinIndia.sulekha.com menghubungkan India kepada skim Pinjaman khas NRI. NRIs boleh mendapatkan pelbagai NRI Pinjaman termasuk Pinjaman Home NRI, pinjaman peribadi, Pinjaman Kereta NRI dan banyak lagi. Tapak yang menyenaraikan pelbagai bank Hindi yang menawarkan skim pinjaman khas yang ditala kepada keperluan NRIs.

Secara keseluruhan, InvestinIndia.sulekha.com berfungsi sebagai sumber yang kaya untuk NRIs yang bercadang untuk melabur di India. Selain daripada perkhidmatan khusus, laman web ini juga menawarkan berita terkini, kemas kini, harga saham, dan artikel yang disambungkan kepada penyedia perkhidmatan dan pelbagai bank. Untuk maklumat lanjut, sila layari Invest in India.

No comments:

Post a Comment