Thursday, August 16, 2012

Tips Penjimatan wang untuk Shopping Mereka di Super Market India di Amerika Syarikat dan Kanada

Beberapa waktu yang lepas, mencari kedai runcit India di kawasan metropolitan utama Syarikat / Kanada digunakan untuk menjadi satu perkara yang mencabar. Ini adalah terutamanya kes di kawasan yang tidak dimiliki ramai di kalangan penduduk India. Walau bagaimanapun, hari ini, walaupun Barat cuba tangan mereka memasak pelbagai masakan India, banyak kedai-kedai runcit India boleh didapati di hampir setiap kawasan metro utama di Amerika Syarikat dan Kanada.

Pada masa itu, apabila India melawat Amerika Syarikat / Kanada, mereka digunakan untuk membawa bersama banyak barangan runcit seperti jeruk, perasa dan pelbagai rempah yang sukar untuk mendapatkan di tanah asing. Namun, banyak perkara telah berubah menjadi lebih baik hari ini, dan India yang tinggal di Amerika Syarikat dan Kanada hampir boleh mendapatkan India semua yang terdapat di kedai-kedai runcit. Selain daripada menjual sayur-sayuran segar dan buah-buahan, beberapa kedai malah menawarkan koleksi filem Bollywood untuk dijual. Kedai-kedai runcit India biasanya yang hadir semua barangan runcit yang digunakan dalam menyediakan masakan Desi. Ini termasuk rempah, dal, beras, gula-gula dan juga bahan bukan makanan yang digunakan dalam isi rumah India biasa.

Apapun kedai runcit India membeli-belah di, selalu ada cara untuk menyelamatkan beberapa dolar. Mengelakkan membeli impulsif adalah salah satu cara terbaik untuk menjauhkan diri daripada perbelanjaan yang tidak perlu. Warga Desi yang paling di Amerika Syarikat dan Kanada biasanya menghabiskan banyak setiap tahun pada barangan yang mereka tidak merancang untuk membeli. Jadi ia adalah lebih baik untuk menyediakan senarai runcit anda terlebih dahulu dan hanya ikutinya.

Grocery Stores in Toronto, Grocery Stores in Vancouver, Grocery Stores in New York, Grocery Stores in Philadelphia, Grocery Stores in Houston, Grocery Stores in Montreal, Grocery Stores in New Jersey , Grocery Stores in Seattle, Grocery Stores in Dallas and Grocery Stores in Chicago
 
Orang ramai juga boleh mengelakkan perbelanjaan berlebihan dengan menjaga diri dari membeli dengan kad kredit. Pembeli biasanya menghabiskan terlalu banyak apabila mereka mempunyai hak plastik di dalam poket mereka. Oleh itu, lihatlah bahawa anda sentiasa menggunakan wang tunai untuk pembelian anda, ini akan membuat perubahan yang besar apabila ia datang untuk mengelakkan pembelian terburu-buru.

India yang tinggal di Amerika Syarikat juga boleh mengumpul stok barangan runcit dan dengan itu mengelakkan keperluan untuk melakukan aktiviti membeli biasa. Dengan cara ini, mereka boleh menyimpan jumlah yang besar ke atas barangan runcit. Menyimpan pelbagai barangan runcit bukan mudah rosak adalah idea yang baik. Selain itu, anda boleh mendapatkan diskaun apabila anda membuat pembelian secara pukal.

Membeli-belah perbandingan sentiasa berbaloi. Ia adalah semua tentang melihat pelbagai jenama yang disediakan bagi jenis produk tertentu. Dari semasa ke semasa, akan terdapat perbezaan yang signifikan yang anda boleh menyimpan. Ia juga merupakan idea yang baik untuk membandingkan dan membeli-belah di dua buah kedai yang berlainan. Kedai-kedai pelbagai boleh menawarkan diskaun ke atas barangan yang berbeza pada masa yang berlainan minggu. Jadi, menukar antara kedai-kedai pelbagai adalah satu perkara yang bijak untuk melakukannya sebaik mungkin.

No comments:

Post a Comment