Tuesday, October 29, 2013

Cari destinasi pelancongan yang eksotik di India

Perjalanan ke tanah menarik utama , India - Ia mungkin untuk melihat gunung salji , bunga lembah , hutan, sungai, anak sungai , flora dan fauna, monumen bersejarah , atau keluarga yang paling dikasihi dan rakan-rakan.

India adalah sesuai untuk apa-apa ....

Untuk apa-apa lawatan percutian lain , terdapat stesen bukit dan sebelah lautan .

Pengembaraan Rocky adalah apa yang anda fikirkan? Himalaya !

Keajaiban memorial bersejarah dan seni bina? Taj Mahal, runtuhan Hampi, cut kuil batu, Ellora dan Ajantha gua , kubu besar Terengganu , dan senarai menyala.

Adakah anda mahu melihat rarities seperti Royal Bengal Tiger? Pusat Pemuliharaan Hidupan Liar.

Serta, orang lebih tertarik di sini untuk lawatan rohani - Untuk mendapatkan yoga, meditasi atau tidak tinggal di sebuah ashram .

Saya secara peribadi seorang penggemar Utara- Timur India. Ia mempunyai keindahan alam semula jadi lazat. Saya mempunyai peluang terbaik untuk melawat salah satu daripada bandar-bandar duniawi Nathula , hadir dalam Gangtok.I telah terpesona dengan keindahan eksotik Lake Tsomgo . Ia adalah salah satu yang mempunyai pengalaman saya berlumba-lumba kembali ke ghaib China lama. Ia adalah sebuah tasik dara dan walaupun ia telah kadang-kadang kerana saya telah berada di sana, kenangan kekal muda dalam fikiran saya. Ia adalah tempat yang hebat untuk pergi ke.

Atau, kampung itu memanggil, kerana anda mahu untuk memukau dalam urusan tugasan biasa yang anda meninggalkan belakang di India, hanya kembali dan mengisi perut anda dengan lazat makanan India, keluarga dan rakan-rakan mengelilingi anda dengan kebaikan .
Flights from New York to Delhi, Flights from Chicago to Delhi, Flights from New York to Mumbai, Flights from Chicago to Mumbai, Flights from New York to Chennai and Flights from San Francisco to Delhi

No comments:

Post a Comment