Tuesday, February 26, 2013

Pilih Pusat Jagaan Terbaik Kanak-kanak Untuk Anak Anda

Pengguguran anak-anak di luar di kemudahan penjagaan sehari pada perjalanan ke tempat kerja adalah pilihan hanya untuk anda mempunyai untuk mengekalkan gaya hidup semasa anda. Mempercayai orang lain dengan anak-anak anda tidak selalunya mudah kerana anda hanya boleh berharap mereka menerima rawatan yang mereka impikan. Pusat jagaan harian memahami kebimbangan anda dan melakukan yang terbaik mereka untuk menyediakan cara-cara untuk menunjukkan kepada anda bahawa anak-anak anda mendapat perhatian yang sewajarnya. Dengan menawarkan pelbagai program untuk mendekati kumpulan-kumpulan yang berbeza secara individu anda akan merasa yakin tentang persekitaran anak anda.

Sesetengah program jagaan harian termasuk mereka direka hanya untuk bayi. Antara bayi bayi yang baru lahir dua tahun. Ini adalah masa yang khas untuk bayi yang baru lahir untuk belajar bagaimana untuk merangkak, berjalan, mengatakan perkataan pertama mereka, dan bermain dengan orang lain. Dua tahun boleh menggunakan masa ini untuk meningkatkan perbendaharaan kata mereka dan belajar perkataan baru dari kanak-kanak lain. Secara umumnya berusia satu dan dua tahun walaupun diasingkan daripada satu sama lain sebagai dua tahun mempunyai lebih banyak tenaga mereka perlu keluar pada siang hari. Dikelilingi oleh bayi umur mereka, mereka boleh belajar bersama-sama dan mempunyai minat yang sama apabila ia datang kepada mainan, buku, dan aktiviti.

Program Kanak-kanak adalah satu langkah sehingga dari bayi dan mengandungi semua kanak-kanak yang akan memasuki prasekolah dalam masa setahun. Ia adalah persediaan yang hebat untuk prasekolah dengan memberi anak-anak rasa kecil apa yang mereka boleh harapkan. Kanak-kanak dalam program ini adalah benar-benar pertama yang mahu belajar dan mempersoalkan segala-galanya yang mereka lakukan. Pengajar akan menjawab semua berlarutan soalan anak anda dan mengajar mereka sesuatu yang baru setiap hari. Sejak mereka masih pada usia muda, pengajar akan menjadikan pembelajaran menyeronokkan untuk anak kecil dengan menggunakan permainan dan aktiviti untuk menyampaikan maklumat. Dengan rakan-rakan lain usia mereka yang menyertai mereka akan lebih bersemangat untuk belajar dan berkongsi pemikiran mereka dengan rakan-rakan mereka, membolehkan semua orang untuk belajar daripada satu sama lain.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, program prasekolah meneruskan tahap program anak kecil. Langkah terakhir sebelum anda menghantar anak anda ke sekolah rendah. Program prasekolah biasanya mengajar anak-anak maklumat asas yang diperlukan untuk cemerlang di tadika. Seni dan kraf dilakukan untuk membolehkan kreativiti mengalir melalui minda mereka. Menghafal lagu-lagu dan belajar untuk mengeja perkataan juga perkara biasa yang diamalkan dalam program prasekolah. Cara ini adalah untuk memastikan imaginasi mereka mengalir sambil menghabiskan masa dengan orang lain dalam kurungan umur yang sama mereka.

Program-program ini direka untuk mencapai semua peringkat umur kanak-kanak. Walaupun selepas program sekolah adalah disediakan kepada kanak-kanak asas yang perlu ditonton untuk beberapa jam. Kanak-kanak yang lain berada dalam perahu yang sama dan akan membuat datang kepada sesuatu penjagaan hari untuk melihat ke hadapan. Mencari program yang betul untuk anak anda dan yakinlah bahawa mereka berada dalam tangan yang baik dari saat anda jatuh mereka sehingga akhir sangat hari.

Day Care Centers Bandar di Amerika Syarikat:
Day Care Bay Area, Day Care Austin, Day Care Boston, Day Care Calgary, Day Care Chicago, Day Care Dallas, Day Care Houston, Day Care Los Angeles, Day Care Montreal and Day Care New Jersey.