Tuesday, December 3, 2013

India Parti Malam Tahun Baru dan Acara 2014

Mari kita geli hati dan teruja dengan yang akan datang Tahun Baru 2014 perayaan. Tinggal di Amerika Syarikat dan Kanada menambah banyak lebih seronok , daripada meracau tentang percutian musim panas di tempat bapa saudara kita. Mengapa menunggu rakan-rakan kami untuk berhubung dengan kami? Mari kita turun pakaian kerja kami untuk seketika, dan berpakaian dalam fesyen bergaya untuk mencerahkan sambutan malam Tahun Baru pada tahun 2014.

Tidak semua orang mengambil berat tentang memakai di lehengas berat dan sherwani . Ia masa untuk alur dalam Gucci dan Prada. Ini adalah salah satu daripada beberapa peluang , di mana rahsia kecil kita diabaikan. Jadi mari kita berparti lebih kuat dan menghormati etos penggemar makanan dan minuman Pada Tahun Baru 2014 acara. Mari kita menjual tampang di pique kapas baju Dior Homme ini . Mari Oxford baju putih penarikan batang tubuh kita menghilangkan off kami untuk beberapa ketika.

Baru tahun 2014 acara membuang Bash daripada merosakkan acara kebudayaan dan letupan 21 + parti. Jangan sekali-kali Miss Ini Perkara yang menarik balik beberapa saat-saat yang paling diingati dengan rakan-rakan anda , dari bandar-bandar jiran di Amerika Syarikat.

Menaikkan kembali kekal beberapa tradisional Malam Tahun Baru Juga membawa beberapa perayaan budaya . Tidak lupa anak-anak anda , biarkan mereka berada di bahagian untuk menyaksikan acara komuniti India tempatan di Amerika Syarikat dan Kanada. Biarkan mereka menari untuk soundtrack Bollywood popular dan bermain dengan beberapa periuk- lukisan dan patung membuat. New Tahun 2014 peristiwa menjemput anak kecil kami untuk menikmati kerusi makan malam elit dengan aura petang muzik.

Sertai kami untuk menikmati Tahun Baru 2014 peristiwa!
New Year Eve Party 2014, Detroit New Year Eve Party 2014, Houston New Year Eve Party 2014, Portland New Year Eve Party 2014, Philadelphia New Year Eve Party 2014 and Hartford New Year Eve Party 2014

No comments:

Post a Comment