Sunday, September 30, 2012

Travelindia.sulekha.com - US ke India portal pengembaraan dilancarkan

Dengan perkembangan global internet, mendapat tiket perjalanan ditempah dalam talian telah menjadi kecenderungan biasa pada hari ini. Amat selaras dengan trend ini, Sulekha.com - terkemuka dagang platform digital India - telah melancarkan travelindia.sulekha.com, baru AS / Kanada ke India perjalanan portal.

Tempahan tiket penerbangan melalui travelindia.sulekha.com menawarkan beberapa manfaat lain daripada membuat tempahan penerbangan dari keselesaan rumah anda. Selain dari mencari maklumat mengenai penerbangan dari Amerika Syarikat / Kanada ke India, pengguna juga boleh mencari diskaun, tawaran, dan pelbagai pakej pelancongan jika ada tersedia.

Idea sebalik Travelindia.sulekha.com adalah untuk menyediakan tawaran tiket penerbangan yang sempurna memenuhi keperluan pelancong dari AS ke India. Ia menawarkan sumber dalam talian dan alat yang menjadikan ia lebih mudah untuk pelancong India untuk mendapatkan pelbagai jenis pilihan tempahan pelancongan di hujung jari mereka.

Melalui travelindia.sulekha.com, Sulekha menyediakan penyelesaian yang menyeluruh untuk mencari dan membandingkan syarikat penerbangan antarabangsa, tawaran pelancongan, tambang udara, tiket penerbangan, pasangan perjalanan, dan lain-lain untuk perkhidmatan di US / Kanada ke India perjalanan.

Sama ada ia adalah mengenai mencari tiket penerbangan murah atau dalam perjalanan mewah, laman web ini boleh membantu dalam mencari pilihan untuk disesuaikan dengan bajet semua orang. Juga, Travelindia.sulekha.com menjadikan ia sangat mudah untuk pelancong untuk menempah tiket penerbangan dengan antara muka mesra pengguna. Para pelawat perlu hanya masukkan keutamaan mereka perjalanan untuk mendapatkan jadual terperinci penerbangan disediakan untuk bandar mereka.

Pengguna boleh mendapatkan sebut harga tambang udara daripada ejen pelancongan atau mencari teman perjalanan dengan memasukkan butiran mengenai destinasi dan berlepas lapangan terbang, berlepas dan tarikh pulangan, Kabin / Kelas, dan maklumat mengenai bilangan kanak-kanak / dewasa perjalanan. Pelancong juga boleh menyemak penerbangan dengan memasuki bandar berlepas dan ketibaan bersama-sama dengan tarikh perjalanan.

Tapak membentangkan senarai komprehensif syarikat penerbangan yang menawarkan penerbangan ke India dari lokasi US/ Kanada utama seperti San Francisco, Boston, New York, Newark, Seattle, Atlanta, Houston, Los Angeles, Dallas dan banyak lagi.

Dengan ketibaan travelindia.sulekha.com, tempahan tiket penerbangan untuk US / Kanada ke India kini telah menjadi agak mudah. India di Amerika Syarikat atau Kanada mencari untuk terbang ke bandar-bandar di India tidak perlu berdiri dalam barisan panjang lagi di lapangan terbang, kerana mereka boleh mendapatkan tiket dengan hanya klik tetikus mudah.

Sulekha.com merupakan platform interaktif dalam talian yang digunakan oleh berjuta-juta kaum India di seluruh dunia untuk Classifieds mereka, Rangkaian Profesional, Ticketing, Blogs, keperluan Forum dan banyak lagi. Ia adalah masyarakat terbesar dan paling popular dalam talian di India.

New York to Delhi Flights, Chicago to Delhi Flights, New York to Mumbai Flights, Chicago to Mumbai Flights, New York to Chennai Flights and San Francisco to Delhi Flights

No comments:

Post a Comment